Datadriven kommunikation

Datadriven kommunikation finns nu för alla budgetstorlekar. Tack vare digital marknadsföring kan alla företag ta reda på vad deras målgrupp föredrar, hur de beter sig och vad de väljer.

Öka dina intäkter med samma budget genom att ta fram den grafisk profilen, UX baserad webbdesign, banners m.m. din målgrupp är mest interesserade av.

 

Facebook sida

Google annonsering

Adwords är det snabaste sättet för att synas på Google. Adwords är ett komplett verktyg som möjliggör att få ut det maximala av varje krona som du investerar på dina annonser hos Google. Det viktigaste är att visa dina annonser till rätt kundgrupp. Få den bästa ROI av Adwords hos Inkreo.

Adwords

Sökmotoroptimering

SEO eller sökmotoroptimering är arbeten som möjliggör att hemsidor synas på sökmotorer. Det är konstaterat att hemsidor som syns på den första sökresultatssidan får alla kunder som söker på nåtet.
Kontakta oss idag och få bra SEO sökmotoroptimering till din hemsida.

sökmotoroptimering

Webbanalys

Det viktigaste är att dina potentiella kunder hittar hos dig det som de letar efter när de söker på nättet. Därför utför vi löpande webbanalys av dina potentiella kunders beteende i din hemsida. Vi kommer att hitta dem som är i förbättringsbehöv för att öka dina intäkter.

Facebook sida

Konverteringsoptimering

Vi är Google Partner så vi hittar mer än bara visningar och klicks för att visa er i rapporterna. Du kommer att få en Google utbildad konsult inom analysering samt olika typer annonsering

Tack vare vår djup webbanalys kommer vi att ta redo på resultaten och på de svaga punkterna av er komunikation åt de olika målgrupperna efter att ha segmenterat dem.

Adwords

Facebook annonsering

Sociala medier är det enklaste sättet för att hålla kontakt med våra kunder samt för att stärka varumärket. Därför utför vi profiler för sociala medier som Facebook, LinkedIn och Instagram. Beroende på vilka produkter eller tjänster du säljer och målgruppen rekommenderar vi den eller de rätta sociala medierna

Facebook sida

B2B marknadsföring

B2B marknadsföring är en av våra specialiteter. Under åren har vi hjälp företag att nå målen med våra B2B marknadsföringsstrategier.
Genom att spåra målgruppen och användarensbeteende, erbjuder vi innehållet de behöver ha i varje steg av kundsresan för att nå era mål. Vi får ut det maximalla av din investering.

Facebook sida

Hemsidor-webbdesign

Vi erbjuder webbdesign och hemsidor samt optimering av dessa enligt marknadsföringsregler och webbanalys resultaten. Att lyckas på nätet är ingen tillfällighet. Alla våra hemsidor är responsive design. Dessutom vi utför strukturen för att få en bra SEO. En hemsida med en bra webbdesign är rätt väg mot framgång i affärer på nätet.

Hemsidor


Inkreo

Klostergatan 20,

70361 Örebro

Tel. 072-889 82 32