Datadriven kommunikation

Datadriven kommunikation finns nu för alla budgetstorlekar. Tack vare dataanalys kan alla företag ta reda på vad deras målgrupp föredrar, hur de beter sig och vad de väljer.

Öka dina intäkter med samma budget genom att ta fram den grafiska profil, UX-baserade webbdesign och de banners m.m. som din målgrupp är mest intresserade av.

Facebook sida

Dataanalys

Dataanalys är det bästa sättet att få ut maximalt av din investering inom marknadsföring och kommunikation på. Det viktigaste är att investera din budget på rätt sätt. Därför analyserar vi användarnas beteende i alla möjliga kanaler. Vi utför också en webbanalys av din hemsida och dess trafik, för att på så vis hitta förbättringsbehoven och målgruppens beteendemönster.

Facebook sida

Webbanalys

Det viktigaste är att dina potentiella kunder hittar det de letar efter, hos dig, när de söker på nätet. Därför utför vi löpande webbanalys av dina potentiella kunders beteende på din hemsida. Vi kommer att hitta det som har behov av förbättring för att konverteringsoptimera din hemsida och därmed öka dina intäkter.

Facebook sida

B2B marknadsföring

B2B-marknadsföring är en av våra specialiteter. Under åren har vi hjälpt företag att nå sina mål med våra B2B-baserade marknadsföringsstrategier.
Genom att spåra målgruppen och användarnas beteende, ger vi dem det innehåll de reagerar bäst på under varje steg av kundsresan, för att ni ska nå era mål. Vi får ut det maximala av din investering.

Facebook sida

Konverteringsoptimering

Vi är en Google Partner med lång erfarenhet av dataanalys, vilket innebär att vi hittar mer än bara visningar, klickningar och CTR när vi skapar en rapport. Du kommer att få en Google-utbildad konsult inom dataanalys samt olika typer av annonsering

Tack vare djup webb- och dataanalys kommer vi att ta redo på de svaga punkter som finns i er kommunikation för att konverteringsoptimera er marknadsföring.

Facebook sida

Google annonsering

Google-annonsering är det snabbaste sättet att synas på nätet. Google Ads är ett komplett verktyg som gör det möjligt att få ut maximalt av varje krona du investerar i din marknadsföring hos Google. Det viktigaste är att visa dina annonser för rätt kundgrupp. Få den bästa ROAS på din Google-annonsering, kontakta oss.

Facebook sida

Sociala media

Sociala medier är det enklaste sättet att hålla kontakt med kunder, få feedback och stärka varumärken. På grund av detta skapar vi profiler för sociala medier, såsom Facebook, LinkedIn och Instagram. Beroende på vilka produkter eller tjänster du säljer och vilken målgrupp du riktar dig till rekommenderar vi den eller de sociala medier som passar bäst och erbjuder en typ av strategi för sociala medier.

Facebook sida

Sökmotoroptimering

SEO, eller sökmotoroptimering, är åtgärder som gör det möjligt för hemsidor att synas så hög upp som möjligt i sökresultaten på olika sökmotorer. Det är konstaterat att hemsidor som syns på den första sökresultatssidan får 90 % av den användare som söker på nätet via sökmotorer.
Kontakta oss idag och få bra sökmotoroptimering, eller SEO, för din hemsida.

Facebook sida

Hemsidor-webbdesign

Vi erbjuder UX-baserade webbdesign och hemsidor, samt optimering av dessa för bästa användarupplevelse. Hemsidor är inte längre ett visitkort, utan ett säljverktyg för era tjänster och produkter. Att lyckas på nätet är ingen tillfällighet.

Krav som SEO-anpassad struktur och responsiv design är givetvis inkluderat.

Hemsidor


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32