Dataanalys

Dataanalys är det bästa sättet att få ut maximalt av din investering inom marknadsföring och kommunikation på. Det viktigaste är att investera din budget på rätt sätt. Därför analyserar vi användarnas beteende i alla möjliga kanaler. Vi utför också en dataanalys av din hemsida och dess trafik, för att på så vis hitta förbättringsbehoven och målgruppens beteendemönster. Välkommen att kontakta oss.

Hur utför vi en dataanalys?

1-Sätter upp en trackingkod på hemsidan så vi kan spårar användarna
2-Länkar alla konton från de olika kanaler vi använder för att marknadsföra hemsidan
3-Sätter upp KPI:er för att mätta resultaten i varje kanal och källa (Google organic, Google Adwords, Sociala media, m.m.)
4-Analyserar datatrafik för att ta fram användarens beteenden (vilken kanal de kommer ifrån, tidpunkt, ålder, demografi, intressen, m.m.)
5-Gör en rapport, träffa er och anpassar de olika budgetarna för olika kanaler för att ni ska få ut det maximalt av er investering
6-Sätter upp nya mål
7-Startar om processen (från punkten 4)

Varför ska man välja Inkreo för dataanalys?

Vi gör att ROI:n ökar, genom att förbättra er marknadsföringsstrategi och användarens upplevelse efter att ha analyserat datatrafiken. Detta är vi mycket noggranna med.

Med vår dataanalys kommer vi att kunna identifiera vilka kanaler som driver mest trafik och ger flest konverteringar till er. Vilka de användare som uppfyller dina mål är och vilka de som lämnar hemsidan utan att konvertera är och varför de gör det.

Ni kommer att ha ett tätt samarbete med en Google Analytics Qualified Individual-konsult. Efter att vår dataanalys är slutförd kommer vi anpassa er budget tillsammans med er så att vi kan driva användare som uppfyller era mål till er. 

Få en gratis dataanalys


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32