Konverteringsoptimering

Vi erbjuder högpresterande konverteringsoptimering för alla sorters marknadsföringskampanjer. I dagsläget finns det många företag som erbjuder digital marknadsföring och skapar kampanjer och innehåll åt företag. Vi ligger ett steg före dessa tack vare vår långa erfarenhet av data- och webbanalys.

Genom att utföra löpande data- och webbanalys åt er tar vi fram data för att kunna konverteringsoptimera dina kampanjer och din hemsida. Vi tar snabbt reda på vad behöver förbättras på din hemsida, i dina kampanjer, i innehållet, m.m. så att du kan nå högre mål med samma budget.

Kontakta oss och nå högre med vår konverteringsoptimering: info@inkreo.se

Hur konverteringsoptimerar vi?

1 – Sätter upp mål med er
2 – Sätter upp de rätta KPI:erna
3 – Analys av kanalerna
4 – Analys av målgrupperna
5 – Analys av kampanjerna
6 – Analys av hemsidan
7 – Rapportering av resultaten och förbättringsbehov
8 – Implementering/konverteringsoptimering
9 – Startar om processen med konverteringsoptimering från punkt 3

Varför ska man välja Inkreo för konverteringsoptimering?

Vi är Google Analytics Qualified Individuals, vilket innebär att vi hittar mer än bara visningar, klickningar och CTR att skriva i rapporterna. Du kommer att få en Google-kvalificerad konsult inom analysering samt olika typer av annonsering.

Tack vare våra djupdata- och webbanalys kommer vi att ta reda på resultaten och de svaga punkterna i er kommunikation med de olika målgrupperna efter att ha segmenterat dem. Sedan kommer vi att utföra alla ändringar som behövs för att ni ska nå era mål, segmentera era kampanjer, justera bud för digitala inköp, anpassa remarketinglistor, välja de kanaler som funkat bäst m.m.

Många års erfarenhet och Google säger att vi kan. Vi snackar inte, vi presterar. Boka gärna en gratis konsultation så berättar vi mer.

Boka en gratis audit


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32