Datadriven kommunikation och datadriven marknadsföring

Datadriven kommunikation och datadriven marknadsföring finns nu för alla budgetstorlekar. Tack vare digital marknadsföring kan alla företag ta reda på vad deras målgrupp föredrar, hur de beter sig och vad de väljer.

Tack vare datadriven marknadsföring och datadriven kommunikationkan du öka dina intäkter med samma budget du använder nu. Med vår webbanalys och dataanalys tar vi reda på vilken din målgrupp är, vilka kampanjer, annonser, bilder, färger, videor, budskap etc. de har valt framför andra och vem som når våra mål. Därifrån bygger vi en 360 graders-marknadsföringsstrategi för ditt företag. Det inkluderar din digitala marknadsföringsstrategi men också din marknadsföringsstrategi för andra kanaler och med andra typer av reklam. Varför ska ni eller den byrå som jobbar för er gissa vilken färg som passar bäst till en rubrik eller en banner om man vet vilken som är det? Vi gissar inte, vi vet. Och vi är öppna för att samarbeta med andra byråer som utför innehåll, profilreklam och annat åt dig.

Vi inriktar dina kampanjer åt de mest intressanta individer eller företag bland dina målgrupper med datadriven marknadsföring. Vi ger dem budskapet de vill ha med datadriven kommunikation. Kontakta oss, öka dina intäkter.

.

 

Vill du veta mer?

Hur gör vi det?

1- Gratis marknadsanalys av dina tjänster, produkter och målgrupper
2- Analys av trafik
3- Segmentering i målgrupper
4- Analys av målgrupper och deras beteende
5- Analys av konvertering av de segmenterade grupperna
6- Rapportering av resultaten till er
7- Skapa marknadsföringsstrategier
8- Börja om igen från punkt 2

 

Varför väljer man Inkreo för datadriven kommunikation och marknadsföring?

Vi har lång erfarenhet av datadriven kommunikation och marknadsföring. Vi är med i Google Partner så vi kommer att hitta mer än bara visningar och klick. Vår kompetens gör att ni får ut maximalt av er investering oavsett kanal. Det viktigaste är att dina pengar används för att skapa de rätta annonserna för rätt kundgrupp. Vi analyserar mycket noggrant. Analysen måste bli gjord med rätt segmentering för att kunna ta fram dina kunder och vad de föredrar för strategi för att hitta en affärsplan som ökar intäkterna trots samma budget.

Boka en gratis konsultation


Inkreo

Klostergatan 20,

70361 Örebro

Tel. 072-889 82 32