Google annonsering – Google Ads

Google annonsering är lite som att spela schack. Det är lätt att lära sig grunderna, men kräver mycket träning och erfarenhet för att bemästra. De flesta fastnar dock i första steget, vilket tyvärr ofta resulterar i att kampanjerna inte blir särskilt lyckade.

Ta hjälp av en Analytics Qualified Google Partner

På Inkreo är vi auktoriserade Google Partners och certifierade Google Analytics experter. Det innebär att vi vet vilken data som är mest relevant att analysera för att skapa framgångsrika kampanjer, oavsett budget. 

Er befintliga webbsida har stor inverkan på resultatet

Det är inte bara utformningen av annonser, sökord och mätpunkter som avgör huruvida er Google annonseringskampanj blir framgångsrik eller inte. Det gäller att er befintliga webbsida har de rätta förutsättningarna för att ta hand om trafiken som annonserna genererar på bästa sätt. Därför gör vi alltid en analys av er webbsida innan vi lanserar en kampanj för att säkerställa den är utformad på rätt sätt för att konvertera besökare till nya leads och i slutändan nya kunder.

Så här driver vi in nya affärer till er med Google annonsering

1. Uppstartsworkshop

Vi börjar alltid med en uppstartsworkshop tillsammans med er. Det är viktigt att vi får en så tydlig bild av er verksamhet, bransch och målgrupp som möjligt för att ta fram en riktigt bra Google annonseringsplan.

2. Kampanjplan 

Utifrån uppstartsworkhopen tar vi fram en skräddarsydd annonsplan samt mål och delmål som kampanjen ska uppfylla. Vi presenterar planen för er och om allt känns superbra går vi vidare till nästa steg.   

3. Webbanalys

Vi går igenom er webbsite och de landningssidor som är tänkt att användas i kampanjen och säkerställer att dessa är optimerade för maximal konvertering.  

4. Vi sätter upp/optimerar kampanjen

Vi skapar och strukturerar kampanjen i ert Google Ads konto med rätt budget, sökord och målkonverteringar. Har ni redan  kampanjer igång optimerar vi självklart dessa. 

5. Webbanalys och dataanalys av resultaten

När kampanjen är igång börjar det riktigt roliga arbetet. Vi gör djupgående dataanalys av resultaten som ligger till grund för konverteringsoptimering.   

6. Rapportering och konverteringsoptimering

Vi sammanställer resultatet för kampanjen och rapporterar till er så att ni vet att det går åt rätt håll. Vi sammanställer våra förslag på optimeringar för att öka resultatet ytterligare. 

Låt oss hjälpa er att slå konkurrenterna på fingrarna

Maila oss, fyll i kontaktformuläret nedan eller slå en signal så tar vi ett möte. Vi ser fram emot att smida planer för att era annonser ska synas och inte era konkurrenters!

Kontakta oss:

E-postadress: info@inkreo.se

Tel. 072-889 82 32

Boka en gratis audit


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32