Sökmotoroptimering, SEO

Vikten av effektiv sökmotoroptimering kan inte underskattas. En hemsida som inte syns på första sidan av sökmotorernas sökresultat är en hemsida som inte finns.

Googles siffror visar att du tappar över 90% av potentiella kunder om din webbsida inte hamnar på första sidan.

Låt oss hjälpa er till höga placeringar i sökresultaten på era mest relevanta sökord så att ni inte går miste om värdefulla affärer i onödan!

Sökmotoroptimering är ingen quick fix, det är ett maratonlopp

Så här gör vi för att boosta er placering

1. Effektiv sökmotoptimering börjar med rätt analys

Målgruppens sökbeteende och beteende på er webbsida är viktiga komponenter när det gäller att höja er placering. Vi analyserar vilka sökord och fraser som används mest när er målgrupp söker efter era typer av tjänster och produkter för att säkerställa att vi fokuserar på de ord som har störst potential att driva in flest besökare.

2. Finns sökorden med på er sida på ett korrekt sätt?

När vi vet vilka sökord som er målgrupp främst använder analyserar vi er webbsida för att säkerställa att orden och fraserna finns representerade på rätt sätt. Vi gör även en teknisk analys av siten för att säkerställa att den är optimerad för sökmotorer på bästa sätt.

3. Vi sammanställer åtgärdsförslag och målformuleringar

Utifrån sökords- och webbanalyserna får ni en lista med våra förslag på åtgärder som kommer ta er hemsida till nya höjder i sökresultaten. Vi hjälper er även att formulera konkreta mål att följa upp.

4. Vi rapporterar resultat och fortsatt optimering

Vi följer upp och rapporterar resultaten utifrån era uppsatta mål. Vi kommer även med förslag på fortsatt optimering för att ni inte ska tappa placeringar.

Dags att börja klättra i sökresultaten?

Maila oss, fyll i kontaktformuläret nedan eller slå en signal så tar vi ett möte och diskuterar hur vi kan få er sida att klättra på Google.

Kontakta oss:

E-postadress: info@inkreo.se

Tel. 072-889 82 32

Boka en gratis audit


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32