UX baserad webbdesign

UX står för User Experience och handlar kort och gott om att skapa en så bra upplevelse för era hemsidebesökare som möjligt.

Som internetanvändare blir vi mer och mer otåliga och krävande när det gäller att hitta svar på det vi söker. Inom några sekunder måste din hemsida visa för besökaren att ni har den produkt eller tjänst hen letar efter och dessutom att det är lätt att hitta relevant information. Annars är risken stor att besökaren klickar bort er sida och går vidare till konkurrenternas.

 

Weddesign med fokus på besökaren

Genom webbanalys tar vi fram data som berättar hur besökare upplever er hemsida idag: vilka sidor besöks mest, vilka länkar klickas på, hur länge stannar besökaren, med mera. 

Vi kopplar ihop detta med era mål för vad hemsidan ska uppnå och tar fram en design där både besökaren och era mål står i fokus. Win-Win!

Självklart är all design vi gör SEO-anpassad och responsiv!

Vill ni ha en hemsida som era besökare stannar kvar på?

Maila oss, fyll i kontaktformuläret eller slå en signal så tar vi ett möte! Låt oss skapa en helgjuten upplevelse för era webbesökare.

Kontakta oss:

E-postadress: info@inkreo.se

Tel. 072-889 82 32

Boka en gratis audit

Varför ska man välja Inkreo?

Vi är experter på webbanalys med flera år erfarenhet av UX-databaserad webbdesign.

Hos oss kommer du att få en UX-baserad webbdesignexpert som tar fram en layout/hemsida som ökar era inkomster.

Hemsidan kommer att ha de spårningskoder som behövs för att ta reda på hur användaren beter sig och därmed kunna utveckla den enligt de trender vi hittar. På så sätt kommer ni alltid att ha ett uppdaterat och framgångsrikt säljverktyg.

Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Boka ett möte med oss


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32