Webbanalys

Webbanalys är det bästa sättet för att ta redo på värför din investering inom digitala kanaler inte ger så mycket inkomster som den skulle. Vår webbanalys möjliggör att du får ut det maximala av varje krona som du investerar i digital marknadsföring. Det viktigaste är investera din budget på rätt sätt. Därför analyserar vi alla kanaler och anpassar hur budgeten används. Vi utför också en webbanalys av din hemsida och dess trafik, för att hitta förbättringsbehoven och målgruppens beteendemönster.

 

Hur utför vi webbanalys?

1-Sätter upp tracking kod på hemsidan så vi kan spårar användaren
2-Länkar alla konton av de olika kanalerna vi anväder för att marknadsföra hemsidan
3-Sätter upp KPI:er för att mätta resultaten av varje kanal och källa (Google organic, Google Adwords, Sociala media, m.m.)
4-Analyserar datatrafik för att veta användarens beteenden (vilken kanal kommer de ifrån, när, ålder, demografi, intresser, m.m.)
5-Gör en rapport, träffa er och anpassar de olika budgetarna för olika kanaler för att få ut det maximala av er investering
6-Sätter upp nya mål
7-Börjar om processen igen (från punkten 4)

Bli framgångsrik på nätet med vår webbanalys!

Varför väljer man Inkreo för webbanalys?

Vi gör att ROI:n ökar genom att förbättra användarens upplevelse efter att ha analyserat datatrafiken. Det kommer vi att göra mycket noggrant. Med vår webbanalys kommer vi att identifiera vilka kanaler som driver mer trafik och ger konverteringar (inkomster) till din hemsida. Vilka är de användare som uppnår dina mål och vilka är de som lämnar hemsidan utan att konvertera och varför. Efter vår webbanalys kommer vi att anpassa hemsidan så att användaren får en bra upplevelse och därmed utför dina mål. Dessutom kommer du regelbundet att få en rapport för att anpassa budgeten och investera i kanalerna som fungerar bäst.

 

Få en gratis webbanalys


Inkreo

Klostergatan 20,

70361 Örebro

Tel. 072-889 82 32