Webbdesign och uppdatering av hemsidor

Vi har lång erfarenhet inom webbdesign. Vi skapar hemsidor med responsive design samt uppdatering av alla dessa enligt marknadsföringsregler och kunskaper. Att lyckas på nätet är ingen tillfällighet. Vi bygger hemsidor med en bra struktur. Det betyder att vi skapar sökmotorvänliga hemsidor. En hemsida utan bra sökmotoroptimering är ingen väg mot framgång i affärer på nätet. Därför alla våra hemsidor inkluderar två månader sökmotoroptimering.

Responsive design

Webbdesign med responsiv design är en av våra specialiteter. Hemsidor som inte har en responsiv design blir nedprioriterade av sökmotorn när man surfar med en smart telefon eller en surfplatta. Därför skapar vi alla hemsior med responsiv webbdesign. Responsiv design betyder att en hemsida anpassar sig automatiskt till skärmen oavsett vilken enhet man använder. Det är mycket viktig eftersom över 50% av alla sökningar är från mobilenheter och det ökar.

Hur skapar vi din hemsida?

1-Vi kommer att träffa er för att veta vad ni vill ha
2-Vi kommer att analysera marknaden och on-line marknaden, era produkter och tjänster och era konkurrenter
3-Analys av målgruppen och deras beteende
4-Rapportering av resultaten och presentation av projekt
5-Skapa den webbdesign som passar bäst för er.

Vi är en seriös marknadsföringspartner. Låt Inkreo, ett riktigt marknadsföringsföretag, skapa eller optimera en sökmotorvänlig hemsida med snygg och funktionell responsive webbdesign.

Få en offert

3 + 10 =


Inkreo

Klostergatan 20,

70361 Örebro

Tel. 072-889 82 32