Mobilannonsering

Vi gör specifika mobilannonsering kampanjer. Vi vet att den första sökningen man gör efter en produkt eller en tjänst är ofta från en mobil telefon. Desutom när man är ute och behöver köpa eller hitta något i narheten kolar man på mobiltelefonen. Därmed den bra resultaten av vår mobilannonsering. Det möjliggör att få ut det maximala av varje krona som du investerar i dina Google och Facebook annonser.

Vi erbjuder kampanjer och annonser för mobil telefon som gör att PPC (kostnaden per klick) minskar. Att använda rätta ord samt struktur är en annan viktig punkt. Den kommer vi att göra mycket noggran. En kampanj som vill visa olika produkter och tjänster i en mobil telefon behöver en typ av struktur som är annorlunda jämfört med en kampanj för att hitta en affär eller en restaurang.

 

Varför väljer man Inkreo för mobilannonsering?

Vi gör att ROI:n ökar genom att förbättra användarens upplevelse i mobilen efter att ha analyserat datatrafiken. Det kommer vi att göra mycket noggrant. Med vår webbanalys kommer vi att identifiera vilka typer av annonser och kanaler som driver mer trafik och ger konverteringar (inkomster) till din hemsida i mobila enheter. Vilka är de användare som uppnår dina mål och vilka är de som lämnar hemsidan utan att konvertera och varför. Efter vår webbanalys kommer vi att anpassa hemsidan och annonser till mobila enheter så att användaren får en bra upplevelse och därmed utför dina mål. Dessutom kommer du regelbundet att få en rapport för att anpassa budgeten och investera i kanalerna som fungerar bäst.

Hur utför vi mobilannonsering?

1-Sätter upp tracking kod på hemsidan eller appen så vi kan spårar användaren
2-Länkar alla konton av de olika kanalerna vi anväder för att marknadsföra hemsidan
3-Sätter upp KPI:er för att mätta resultaten av varje annons, kanal och källa (Google organic, Google Adwords, Sociala media, m.m.)
4-Analyserar datatrafik för att veta användarens beteenden (vilken kanal kommer de ifrån, när, ålder, demografi, intresser, m.m.)
5-Gör en rapport, träffa er och anpassar de olika budgetarna för olika kanaler för att få ut det maximala av er investering
6-Sätter upp nya mål
7-Börjar om processen igen (från punkten 4)

Bli framgångsrik på nätet med vår mobilannonsering!

Få en offert

3 + 7 =


Inkreo

Klostergatan 20,

70361 Örebro

Tel. 072-889 82 32