Konverteringsoptimering för ökat resultat

Oavsett vilka digitala kanaler ni jobbar med så har ni förmodligen ett mål med vad dessa kanaler ska ge er, exempelvis ladda ner en demoversion av er produkt, eller kontakta säljavdelningen. När besökaren uppfyller detta mål kallas detta för en konvertering.

Med konverteringsoptimering vässar vi varje liten detalj i digitala närvaro så alla delar presterar maximalt enligt de mål som ni satt upp.  

A/B testning

En vanlig metod för konverteringsoptimering är s.k. A/B test. Det betyder att vi gör två versioner av exempelvis en landningssida (en A version och en B version) som är kopplad till en pågående kampanj. Vi styr besökarna till båda versionerna av sidan under en period och utvärderar sedan vilken version som gav flest konverteringar.

Den ”förlorande” sidan tas då bort och besökarna styrs enbart till den versionen som konverterar bäst. Metoden kan sedan börja om för att optimera den vinnande versionen ytterligare. Självklart fungerar detta arbetssätt för att konverteringsoptimera innehåll i princip vilken kanal som helst.

Med konverteringsoptimering får vi ut det mesta och det bästa ur era digitala kanaler

Hemsida

Vi optimerar layout, innehåll och struktur på er hemsida och landningssidor så att era besökare konverterar och blir till nya leads, kontakter och kunder.

Google Ads kampanjer

Vi optimerar strukturen på era Google Ads kampanjer och vässar varje annons så att de genererar maximalt antal klick.  

Kampanjer i sociala medier

På samma sätt som för Google Ads konverteringsoptimerar vi era kampanjer på LinkedIn, Facebook, Instagram etc. så att varje annons blir en riktig klickraket.

Närvaro i sociala medier

Vi ser över innehållet i era sociala kanaler och analyserar vad som ger bäst engagemang hos era följare. Detta för att kunna öka antalet ”likes”, kommenterar och delningar och i slutändan stärka ert varumärke.

Nyfiken på hur på hur vi kan ta er digitala marknadsföring till nästa nivå?

Maila oss, fyll i kontaktformuläret eller slå en signal så tar vi ett möte och pratar igenom hur era behov ser ut just nu och vad ni har för framtida mål.

Kontakta oss:

E-postadress: info@inkreo.se

Tel. 072-889 82 32

Boka en gratis audit


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32