Datadriven kommunikation och marknadsföring

Datadriven kommunikation och marknadsföring finns nu för alla budgetstorlekar. Tack vare digital marknadsföring kan alla företag ta reda på vad deras målgrupp föredrar, hur de beter sig och vad de väljer.

Med vår data- och webbanalys kan våra kunder och samarbetspartners använda datadriven marknadsföring och kommunikation för att på så vis öka sina intäkter med samma budget. Med vår webb- och dataanalys tar vi reda på vilken din målgrupp är, vilka kampanjer, annonser, bilder, färger, videor, budskap etc. de har valt framför andra, och vem de är. Utifrån detta bygger vi en 360 graders marknadsföringsstrategi för ditt företag. Den inkluderar din digitala marknadsföringsstrategi, men även din marknadsföringsstrategi för andra kanaler och för andra typer av reklam. Varför ska ni eller den byrå som jobbar för er gissa vilken färg som passar bäst till en rubrik eller en banner om man kan få reda på det? Vi gissar inte, vi vet.

Vi inriktar dina kampanjer på de mest intressanta individerna eller företagen, bland dina målgrupper. Vi ger dem det budskap de vill ha, med kombinationen av en datadriven kommunikationsstrategi och datadriven marknadsföring. Kontakta oss och öka dina intäkter.

Hur gör vi det?

1- Vi träffar er för att ta redo på era mål
2- Marknadsanalys av dina tjänster, produkter och målgrupper
3- Webbanalys
4- Dataanalys
5- Rapportering av resultaten till er
6-Skapar marknadsföringsstrategin
7- Implementering av strategin
8- Börja om igen från punkt 3

Varför väljer man Inkreo för datadriven kommunikation och marknadsföring?

För att vi har lång erfarenhet inom datadriven kommunikation och marknadsföring. Vi är Google Analytics qualified individuals och Google Partner, vilket betyder att vi tar reda på mer än bara visningar och klickningar. Vår expertkompetens inom data- och webbanalys gör att ni får ut maximalt av er investering, oavsett kanal. Det viktigaste är att dina pengar används för att skapa de rätta annonserna för rätt målgrupp och att budskapet visas under rätt steg av kundresan.

 Boka ett möte och få ut maximalt av din investering i marknadsföring med en datadriven kommunikationsstrategi och datadriven marknadsföring.

Boka ett möte


Inkreo

Klostergatan 20,
70361 Örebro

Besöksadress

CREATIVE HOUSE
Älvtomtagatan 12-14
703 42 Örebro

Tel. 072-889 82 32